Hvorfor andre valgte SMooTH som PACS

”Vi valgte W4M fordi det er en integrert del av Sanimalis. Det fungerer godt med link til alle modaliteter fra journalen og gjør det enkelt å få oversikt over alle undersøkelser på samme pasient. Servicen fra W4M er upåklagelig!”

Carsten Glindø
  Veterinær

”Vi har valgt W4M som PACS leverandør, idet der altid leveres en hurtig og effektiv service og support på systemet, hvilket er vigtigt for os, da vi ofte arbejder med akutte problemstillinger.”

Annebeth Abrahamsen
Dyrlæge

”Vi har gennem de sidste 6 år brugt W4M som PACS leverandør. Vi har altid været meget tilfredse med den service der er ydet. Noget af det vigtigste for os har været at supporten er kvalificeret og hurtig. Vores arbejde indebærer at vi nogle gange står i en akut situation, hvor vi har brug for support med det samme, hvilket vi altid har fået. Jeg kan kun give W4M mine bedste anbefalinger.”

Poul Hedegaard
Dyrlæge

”We chose W4M PACS for it's flexible, scalable, secure and standards driven solution.”

Espen Heldal Monsen
IT Manager
AniCura Norway 

”Vi har anvendt W4M’s PACS siden 2012 og er overordentlig tilfreds med løsningen og supporten.”

Lars Langerhuus
Dyrlæge
AniCura Aarhus Dyrehospital 

”Dyreklinikkene AS er en kjede bestående av ni klinikker i Oslo, Bærum og Akershus med felles journalsystem. Vi har brukt PACS løsningen fra W4M ApS på våre klinikker i snart to år nå og den fungerer utmerket til vår bruk. Servicen hos W4M ApS er upåklagelig. Vi får alltid umiddelbar hjelp til hva det måtte være.”

Eirik Nilssen
Veterinær, daglig leder
Dyreklinikkene AS