PACS til Veterinærer – fokus på workflow

Via det nære samarbejde med veterinærer og de førende journalleverandører i Norden har W4M skabt en integreret løsning, som understøtter veterinærernes arbejdsgang i forbindelse med håndtering af medicinske billeder. Alt arbejdet med billeder sker fra journalen, således at brugeren i det daglige arbejde ikke skal koncentrere sig om at logge på PACS – uanset om det drejer sig om traditionel røntgen, tandrøntgen, ultralyd, CT, MR, endoskopi eller andre medicinske billeder fra det kliniske arbejde. Det overordnede arbejdsflow for f.eks. en røntgenundersøgelse består af:
  • Oprettelse af en rekvisition/arbejdsliste i patientjournalen, således at informationer om patienten kan fremhentes på røntgenudstyret.
  • Gennemførelse af selve røntgenundersøgelsen, som når den er færdig afsluttes og sendes til PACS
  • Røntgenbillederne kan efterfølges ses og bearbejdes direkte via link i patientens journal på alle arbejdspladser i klinikken – eller via hjemmearbejdspladser og tablets
PACS-løsningen tilbydes enten som CloudPACS – hvor billeder, udover at blive lagret lokalt på klinikken, også lagres automatisk i ”skyen” for backup – eller som egen server – typisk for større klinikker/sammenslutning af klinikker, der ønsker at have en egen PACS-løsning. Kontakt os eller en af vore partnere for at diskutere hvilken løsning, der vil være den rette for jeres klinik.

Uanset løsning er der de traditionelle billedredigeringsmuligheder til rådighed som f.eks. zoom, ændring af gråtone (window/level), måling af vinkel og afstand. Baseret på vores erfaring fra det veterinære område ser vi en udbredt brug af udveksling af billeder, hvorfor vores løsning har en stribe forskellige eksport funktioner fra brænding af CD og udskrift af billeder på printer eller PDF-fil, via overførsel af billeder til andre klinikker, Idexx Telemedicin, VetCT eller andre telemedicinske tjenester til 2ndOpinion, hvor det er muligt at give en kollega eller kunde tidsbegrænset adgang til en undersøgelse via et link i en mail.

Interesseret i det tekniske?   

Vi sætter en ære i at være en uafhængig PACS-levarandør, som kan koble billedudstyr op, uanset om det er fra Agfa, Canon, 3Desk/Fire, Duerr Medical, Eklin, Esaota, Fuji, Karl Storch, Kodak/Carestream, Medex, MediVet, Siemens, GE, Oehm & Rehbein, Philips, Progany, Romexis, Toshiba – eller andre.  

Se liste med eksempler på opkoblet udstyr